|
|
Openingstijden
lente en zomer, 1 april - 1 oktober
di. t/m vr. 15.00 - 20.00 za. en zo. 13.00 - 20.00
herfst en winter, 1 oktober - 1 april
di. t/m vr. 15.00 - 18.00 za. en zo. 13.00 - 18.00
|
|
|
|
HET PROEFLOKAAL
In het Gemaal is naast de distilleerderij een Proeflokaal.
Hier schenken wij alle producten die in ons bedrijf gemaakt worden.
Het proeflokaal is voor ieder toegankelijk, en wordt niet verhuurd voor feesten, vergaderingen, bruiloften en partijen.
Uiteraard hebben we ook koffie en thee, diverse frisdranken (bio en niet-bio) en wijn.
Ook schenken wij een absoluut niet zoete appelcider (slechts 6% alc.) van de Baskische sidraproducent Barkaiztegi uit Donostia (San Sebastian).
www.barkaiztegi.com
Deze sidra verkopen we uitsluitend per fles van 75cl..
In de wintertijd maken we van deze sidra Gloeiappel, dat per glas verkocht wordt.
Het gehele jaar door tappen we pils van brouwerij Keesmann uit Bamberg, het meest fijngehopte pilsener van Duitsland.
Ook de biologische IPA van het Riedenburger Brauhaus is het gehele jaar verkrijgbaar van de tap.
Van brouwerij Kundmüller, uit de omgeving van Bamberg, is er altijd Weizen.
In herfst en winter is er Bockbier van Kundmüller.
Als borrelhap hebben we gerookte osseworst van slagerij Louman.
Leverworst van slagerij Willems uit Ewijk.
De belegen en de oude kaas kopen we bij de kaaswinkel van Jeroen Arxhoek.
Het maximale aantal personen dat is toegelaten in het proeflokaal is 49.
Buiten hebben we terrassen, gelegen aan en in de boomgaard, aan de maalkom en bij de gemaaluitloop.
Op de terrassen is er geen bediening. U kunt bestellen aan het opengeschoven raam van het proeflokaal.
|
|
|
|
|
|
|